Product filters Product filters

Baby brei- en haakpatronen

Baby- & Kinder breipatronen

Breiboek cocooning Philddar Actie korting 23%
12,95 9,95 (Incl. BTW)
+
2,90 (Incl. BTW)
+
6,10 (Incl. BTW)
+
5,95 (Incl. BTW)
+
2,95 (Incl. BTW)
+
8,95 (Incl. BTW)
+
Phildar breiboek 91 Actie korting 14%
6,10 5,25 (Incl. BTW)
+
5,95 (Incl. BTW)
+
Breiboek Phildar 83 Actie korting 14%
6,10 5,25 (Incl. BTW)
+
8,95 (Incl. BTW)
+
5,75 (Incl. BTW)
+
5,95 (Incl. BTW)
+
24,95 (Incl. BTW)
+
6,10 (Incl. BTW)
+
Haakboek Phildar 90 Actie korting 14%
6,10 5,25 (Incl. BTW)
+
5,95 (Incl. BTW)
+
5,95 (Incl. BTW)
+
6,10 (Incl. BTW)
+
4,00 (Incl. BTW)
+
6,10 (Incl. BTW)
+

Baby- en kinder breiboeken

 

Wil jij mooie baby sokjes breien of haken? Of wil je liever een lekkere warme baby trui breien en haak je leuk mutse om het hoofdje war te houden? Wij bieden een uitgebreide collectie aan specifieke baby breiboeken en kinderbreiboeken met baby brei patronen voor de verschillende leeftijden.
We hebben altijd de nieuwste breiboeken, haakpatronen en breipatronen op voorraad van:

  • - Phildar
  • - Scheepjes
  • - Lana Grossa
  • - Katia
  • - Filati
  • - Online

Baby- en Kinder haakpatroon en breipatroon

Met deze handige breiboeken kun je binnen no-time baby patronen breien! Een spencer, muts of poncho voor jouw baby breien wordt zo een fluitje van een cent. Wij bieden je de grootste keuze baby brei patronen van de bekende merken. Zo kun je niet alleen iets warms maar ook nog iets heel moois voor je baby breien en haken. Stap voor stap kun je met de breiboeken kennismaken met de baby brei patronen. Voor je het weet kun je je kindje een gloednieuwe outfit aantrekken en loopt of kruipt je baby rond in je eigen gemaakte kledingstuk, gemaakt met die prachtige baby brei patronen.

Baby kleding haken

Wil jij voor een baby een mooi mutsje haken of een vestje breien? In de breiboeken van Scheepjes, Phildar en Katia vind je de laatste ontwerpen. Er zijn breipatronen voor beginners en gevorderden. Ook voor de hele kleine baby's zijn er leuke patronen. Kijk ook bij de speciale garens van Phildar en Lana Grossa. Er zijn speciale anti-bacteriele garens die zelfs geschikt zijn voor premature baby's.

Kinder vestjes en truien breien of haken

Voor de leeftijdscategorie van 3 tot 14 jarige zijn er vele klassieke en modieuse breiboeken en ook steeds meer haakpatronen. Het aanbod in breipatronen voor jongens truien is zeer uitgebreid. Voor meisjestruien en vesten zijn er ook vele haakpatronen.