Voor de puntjes op de i

Fournituren-Kleinvak

136,50
+
3,10 (Incl. BTW)
+
8,50 (Incl. BTW)
+
2,00 (Incl. BTW)
+
2,00 (Incl. BTW)
+
3,55 (Incl. BTW)
+
7,95 (Incl. BTW)
+
16,30 (Incl. BTW)
+
2,95 (Incl. BTW)
+
Toerenteller 97299 Actie korting 15%
2,95 2,50 (Incl. BTW)
+
4,85 (Incl. BTW)
+
3,10 (Incl. BTW)
+
Knit Pro soft grip haaknaald Actie korting 5%
3,25 3,10 (Incl. BTW)
+
3,10 (Incl. BTW)
+
5,20 (Incl. BTW)
+
3,10 (Incl. BTW)
+
7,40 (Incl. BTW)
+
1,80 (Incl. BTW)
+
8,50 (Incl. BTW)
+
6,25 (Incl. BTW)
+

Fournituren, kleinvakartikelen en hulpmiddelen

 
 

Wij hebben een groot assortiment aan handige hulpmiddelen bij brei-, haak- en naaiwerk. Veel van deze hulpmiddelen van Prym zijn ook verkrijgbaar met een ergonomisch handvat. Alle materialen voor je naaiwerk zijn bij ons te vinden, zoals een tornmesje, priem, radeerwieltje, breinaald, haaknaald, centimeter, breistoppers en maasnaald.

Daarnaast bieden we diverse artikelen voor je borduurwerk, van schaartjes tot naalden en borduurkaartjes.

Voor de breisters en haaksters hebben we een groot assortiment breinaalden. Zo hebben we houten brei- en haaknaalden, rondbreinaalden en knittinglooms. Met deze knittinglooms van Knifty Knitter kun je kledingstukken als vestjes en truien maken, maar ook sokken, mutsen en sjaals. 

Maak je trui, vest of topje af met een leuke gesp of sluiting. In diverse kleuren, zodat het altijd bij je breiwerk past. Of maak je gebreide tas helemaal af met één van de tasbeugels van hout of kunststof.

En moet je werk opgeleukt, ingepakt of versierd worden? Dan hebben we genoeg lint op rolletjes van satijn- of organzalint, met of zonder opdruk.

Wanneer je het allemaal niet meer goed kunt zien bieden de daglicht loeplampen van Daylight uitkomst. Deze loeplampen geven een daglichtachtig licht, waardoor de kleuren van je brei-, haakwerk goed tot hun recht komen. De Daylight lampen zijn verkrijgbaar met losse voet, zodat je de Daylight loeplamp overal in huis neer kunt zetten. 

Prym fournituren en hulpmiddelen