Borduren zonder telpatroon. Echt iets voor jou!

Posted by   Marleen Willemsen
15/05/2018


Zin om eens iets anders dan anders te doen? Iets waar je eigenlijk niet bij na hoeft te denken? En wat een gegarandeerd mooi resultaat geeft? Dan is borduren zonder telpatroon echt iets voor jou!

 

Hoe werkt dat? Borduren zonder telpatroon?

Eigenlijk is het antwoord simpel. Op de borduurstof of het stramien staat een afbeelding gedrukt. Neem naald en draad en borduur over de afbeelding heen. We laten je zien hoe dat werkt.

We nemen het voorbeeld van een NeedleArt borduurpakket.

 

 

Dit is de inhoud van het pakket: Het benodigde borduurgaren op een genummerde kaart, de bedrukte stof  en een borduurnaald.

 

 

Op de bedrukte stof zie je aan de zijkant gekleurde vakjes met daarvoor het nummer van de kleur van het borduurgaren waarmee het vakje geborduurd moet worden.

 


 

 

De kleuren die op de stof wijken sterk af van de werkelijke kleur waarmee geborduurd wordt, zodat het goed zichtbaar blijft wat je borduren moet, ook als er kleine kleurverschillen zijn.

Doordat de afbeelding op aïda stof gedrukt staat, wat duidelijke vierkantjes heeft, is het borduren over de gekleurde vakjes echt super makkelijk. Ieder vierkantje heeft een eigen kleur en in iedere kleur staat nog eens extra het kleurnummer gedrukt.

 

 

Wil je dus graag een eigen kunstwerk aan de muur hangen, dan is dit een super leuke ontspannende manier om weer iets moois te creëren.

 

Verschillende soorten voorbedrukte borduurpakketten.

Wat vind jij leuk? Iets maken om in huis te hangen of liever een ontwerp wat je ook echt kunt gebruiken zoals een kussen?

Needleart World heeft voor iedereen die graag iets moois maakt om aan de muur te hangen prachtige borduurpakketten met afbeeldingen van landschappen en bloemen.

 

                

 

Liever iets stoers aan de muur? Kies dan voor deze prachtige Tijgers.

 

 

BESTEL JE BORDUURPAKKET HIER!

 

Voor de liefhebbers van mooie kussens hebben wij nog veel meer keus. Bijna allemaal zijn ze voorgedrukt en worden ze geborduurd met kruissteken. Zoals deze vrolijke retro kussens.

 

         

 

Of deze prachtige kussens met geometrische figuren en geborduurd met de meest eenvoudige borduursteek; de spansteek. Dat kan niet mis gaan.

               

 

  PROFITEER VAN 10% KORTING!