Breien met ecologisch garen Canapa Lang Yarns

Posted by   Tamara grevers
12/04/2018
canapa breipakketten | Hobby Gigant


Ons assortiment van ecologische, biologische en gerecyclede garens wordt steeds meer uitgebreid. Als je kiest voor deze garens, kies je voor duurzaamheid en kwaliteit voor jouw brei- en haakprojecten. 

Eén van de nieuwe duurzame garens is Canapa van Lang Yarns. Dit is een ecologisch garen dat bestaat uit 100% Hennep vezels. Dankzij deze samenstelling voelt je brei- of haakcreatie luchtig en koel aan. Ideaal voor de zomer! Goed om te weten van dit garen is dat het zachter wordt naarmate het vaker gedragen en gewassen wordt. 


 

canapa    canapa        canapa    canapa

 

 

 Bekijk alle kleuren Canapa   

 

 

Probeer dit innovatieve garen van Lang Yarns nu uit en bestel een handig breipakket om snel te kunnen beginnen aan een heerlijk zomerproject. Maak je keuze en maak er iets moois van!


Zomertop breien met hennep garen 

Met deze zelfgebreide zomertop kan je lekker gaan genieten van het zonnetje. Door de top te breien met hennep garen, blijft het model goed in vorm.

 

 top canapa   top canapa

 

 Bestel breipakket zomertop    

 

Zomerjurkje breien

Canapa is zeer geschikt om een luchtig jurkje mee te breien, waar je jaren plezier van hebt. Hij blijft mooi in vorm!

 

jurk breien canapajurk breien canapa 

 

  Bestel breipakket jurkje  

 

Breipakket vest 

Verwen jezelf met dit mooie zomervest, gebreid van het hennep garen. Het vest is heerlijk comfortabel om te dragen tijdens de zomer. 

 

canapa vestcanapa vest

 

 Bestel breipakket vest    

 

Tuniek breien

Als je origineel en stijlvol voor de dag wilt komen is deze tuniek precies wat je zoekt! Gebreid op breinaalden nummer 2 en 3 met het prachtige hennep garen van Lang Yarns. 

 

canapa lang yarns 

 

  Bestel breipakket tuniek   

Zomerjurk breien

Wil je een echte eyecatcher maken? Door de combinatie van het bijzondere Canapa garen en het mooie model, springt deze jurk direct in het oog. Maak je zelf blij met dit speciale breipakket. 

 

jurk canapa

 

 Bestel breipakket zomerjurk