Doe mee met de Raamtekenweken van edding

Posted by   Tamara grevers
19/11/2018
raamtekenweken edding | hobby gigant


Voor iedereen die net als wij gek is op raamtekenen organiseert edding van 19 november t/m 21 december de Nationale Raamtekenweken. Het leuke aan dit initiatief van edding is dat iedereen er aan mee kan doen. Het enige dat je nodig hebt is een raam, een krijtstift en een beetje creativiteit!

 

Zo doe je mee aan de raamtekenweken

Maak van jouw huis het gezelligste huis van de straat door een tekening op het raam te maken met een window marker. Teken of schrijf iets moois uit de losse hand of download een gratis sjabloon op www.raamtekenweken.nl, die je kunt overtrekken op het raam. Breng je huis vast in feestsfeer met een leuke sint- of kersttekening of kies een mooi winters tafereel.


Klaar met tekenen? Maak dan een mooie, duidelijke foto van het raam. ’s Avonds werkt het best, omdat je dan minder last hebt van zonlicht en weerspiegeling op het raam. Plaats de foto op Facebook, Instagram of Twitter en gebruik de hashtag #raamtekenweken. Vergeet hierbij niet jouw profiel openbaar te zetten!

Zo makkelijk is het! Je raam ziet er geweldig uit én je dingt mee naar één van de fantastische prijzen. Lees er alles over op de speciale website: www.raamtekenweken.nl

 

Krijtstiften bestellen

De krijtstiften van edding zijn zeer geschikt voor het schrijven en tekenen op ramen, glas en andere gesloten oppervlakken. Bovendien is de vloeibare krijt op waterbasis en daarom eenvoudig weer met een vochtige doek te verwijderen.

Speciaal voor de raamtekenweken bieden wij handige sets met korting. Bestel bijvoorbeeld een set van twee dikke en twee dunne windowmarkers in de kleur wit, zodat je zowel de grote lijnen als de details zo mooi mogelijk op de ramen krijgt. Of kies voor een set met kleuren die je kunt gebruiken voor een kerstthema.

raamstiften kerst   krijtmarkers set 10% korting

 

Ben je op zoek naar andere kleuren of maak je liever jouw eigen combinatie? Bekijk dan ons complete aanbod edding krijtmarkers.                             

 

Bekijk alle kleuren krijtmarkers   

    

Raamtekenen met kinderenfuntastics raamstiften

Ook voor kinderen zijn de raamtekenweken een leuk moment om een mooie creatie op de ramen te maken. Speciaal voor hen zijn er de kinderraamstiften. Deze zijn extra makkelijk in gebruik. De Funtastics window markers kunnen van bijna alle gesloten oppervlakken met water worden afgeveegd, zonder resten achter te laten. Bovendien kunnen ze uit de meeste textielsoorten gewassen worden. 

   

 Bestel Funtastics raamstiften

 

 

Veel plezier met de raamtekenweken!

Net zo enthousiast geworden als wij? Ga dan gauw aan de slag! We hopen in de komende weken heel veel mooie raamtekeningen langs te zien komen. 

Meer info en actievoorwaarden:

www.raamtekenweken.nl

 

 

 

Bekijk producten