75,00 meer voor gratis verzending
save shop keurmerk

Spuitbus Glans

Spuitbussen Glans van edding

Acryllak in 30 verschillende kleuren

Hoogglans Acrylkleurlak uit een spuitbus

Geef je huis en tuin kleur met spuitverf van edding. Dat houten iKea kastje krijgt een zomers geel kleur. Het oude kindertafeltje wordt warm rood en die oude tuinstoel krijgt een nieuw leven met een witte glanslak.

De edding hoogglans spuitbussen bevatten meer kleur pimenten waardoor de kleur intenser en beter dekkend is. Geen gehannes met kwasten en blikken druipende verf. De edding spuitverf is op vele ondergroenden te gebruiken. . Met deze spuitlakken kun je vrijwel alle oppervlakken snel en eenvoudig renoveren, restaureren en creatief decoreren. Denk aan: glas, metaal, hout, kunststof, piepschuim, papier, behang, linnen, keramiek, steen, manden en nog diverse andere materialen. Dus, kies je kleur en meteen aan de slag!

Verkrijgbaar in 4 hoogglans modekleuren

Dekt meteen

Extreem snel drogend

Ook leverbaar in 27 zijdeglans kleuren

Kwaliteit uit een spuitbus

Geef kleur aan je studeerkamer, keuken, tuin met de edding spuitbussen. Pak dat houtenschilderij lijstje van de Action en geef het kleur met glans. Neem het Ikea ladeblokje of die rietenmand van de Gamma. Met de edding hoogglans spuitbussen geef je snel en makkelijk een kleurtje.

Wil je extra glans en meer bescherming tegen krassen en verkleuring door de zon? Een laagje transparante spuitverf zorgt daar voor.

Hoogwaardige acryllak voor de beste resultaten:

  • Dekt meteen – eenmaal spuiten en geeft meteen een intensieve kleur
  • Extreem snel drogend* - stofdroog: na ca. 1-3 minuten;
  • Handdroog: na 10 minuten; volledig droog: na ca. 30 minuten
  • Bijzonder economisch – 200 ml is voldoende voor 0,7-1 m² (afhankelijk van kleur, tweemaal zo royaal als een traditionele spuitlak)
  • Zeer duurzaam, zowel binnen als buiten:  kras-, stoot- en slagvast, lichtvast en kleurbestendig dankzij de hoge oppervlaktehardheid
  • Voor vrijwel alle oppervlakken geschikt (tip: gebruik als voorbewerking voor styropor de edding Permanent Spray Polystyrene Primer)
  • Handige 200 ml spuitbus
  • Een uitgebalanceerd druksysteem zodat je altijd een gelijkmatig lakresultaat krijgt
  • Mogelijkheid om van spuitkop te verwisselen voor verschillende spuitbreedten dankzij nieuwe ventieltechniek
  • Op gezondheid is gelet: 100 % vrij van zware metalen die de gezondheid schaden

*De droogtijd hangt af van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en de dikte van de opgebrachte laag.