Over Hobby Gigant

Hobby Gigant is één van de grootste online hobby- en handwerk winkels. Al sinds 1999 bieden wij onze klanten, zowel binnen Nederland als buiten Nederland, de mooiste garens voor haken, breien, weven, macramé, smyrna en frivolité. Je vindt bij ons ook alle benodigdheden voor hobby's als diamond painting, handlettering, quilten, vilten en borduren.

 

Onze visie en missie

Bij Hobby Gigant weten wij dat je de meeste voldoening haalt uit zelf gemaakte items. Of het nu is om iemand anders mee te verrassen of voor eigen gebruik, handgemaakt zorgt voor net dat beetje meer. Kwaliteit staat hierbij voorop, zodat je lang kunt genieten van dat ene speciale ontwerp.

Daarom biedt Hobby Gigant alles wat je nodig hebt voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Wij volgen de nieuwste trends op het gebied van handwerken en hobby's. Daarbij zijn onderwerpen als duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijke pijlers. En dit alles voor een eerlijke prijs!

 

Ruime ervaring

De oorsprong van de webshop ligt in 1975, wanneer er door de familie Suijker een wolwinkel wordt geopend in Apeldoorn. Dit is de start van een succevol familiebedrijf wat de basis vormt voor de Hobby Gigant. Lees HIER in het kort over de start van deze handwerk- en hobbywinkel.

 

Ons team

Met een enthousiast en professioneel team van 11 medewerkers, staan wij 6 dagen per week voor je klaar. Dit team is werkzaam voor zowel de webshop Hobby Gigant als de winkel Beekbergse Wolhal.

Samen zorgen wij ervoor dat iedere klant zo goed mogelijk wordt geholpen, de winkel gezellig is en alle bestellingen zo snel mogelijk worden verzonden.

 

Bezoek de winkel

Wil je graag eens kennis maken met ons team, heerlijk rond struinen door de winkel en het enorme assortiment garen voelen en de kleuren bij daglicht bekijken? Kom dan gezellig langs in onze winkel.

Ons adres is:

Adres: Oude Beekbergerweg 14, 7331 HL Apeldoorn.

Telefoonnummer: 055-5336007

Email adres: info@hobbygigant.nl

 

De openingtijden:

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 16:00

 

Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route beschijving.

route beschrijving naar Hobbygigant

 

LEES HIER VERDER OVER DE BEEKBERGSE WOLHAL

Óf bekijk onze video's

 

BTW no. NL116837536B01 / KvK no. 66322987