Over HobbyGigant

HobbyGigant.nl is één van de grootste hobby en handwerk winkels online. Al sinds 1999 bieden wij onze klanten, zowel binnen Nederland als buiten Nederland, de mooiste garens voor haken, breien, weven en macramé. Je vindt bij ons ook de nieuwste trends op hobby gebied, zoals diamond painting, handlettering, quilten, vilten en borduren.

de visie van Hobby Gigant

Wij geloven dat je meer persoonlijke voldoening haalt uit zelf gemaakte dan uit gekochte producten. Dat de complimenten die je krijgt voor hetgeen je zelf gemaakt hebt een diepere en langere voldoening geven dan het bezitten van een kant en klare oplossing. Het uitpuzzelen en vervaardigen geeft een blijvend warm gevoel en trotsheid. Het zelf maken geeft je ruimte om te groeien en jezelf uit te dagen.

Daarom bieden wij onze producten van de beste kwaliteit, vind je bij ons ook vakkennis op het gebied van hobby en handwerken. Dit alles voor een eerlijke prijs!

Onze missie

Hobbygigant wil als een vriendin/collega in handwerk en hobbyland zijn, waarmee je met meer voldoening je creativiteit gebruikt en complimenten van je omgeving krijgt voor de resultaten van je zelfgemaakte project. 

Ruime ervaring

De oorsprong van de webshop ligt in 1975, wanneer er door de familie Suijker een wolwinkel wordt geopend in Apeldoorn. Dit is de start van een groeiend familiebedrijf wat de basis vormt voor de Hobby Gigant. Lees HIER in het kort over de start van deze winkel.

Ons team

Met een gezellig en professioneel team van 11 medewerkers, staan wij 6 dagen per week voor je klaar. Dit team is werkzaam voor zowel de webshop HobbyGigant.nl als de winkel Beekbergse Wolhal.

Samen zorgen wij ervoor dat iedere klant zo goed mogelijk wordt geholpen, de winkel gezellig is en alle bestellingen zo snel mogelijk worden verzonden.

Bezoek de winkel

Naast de webshop bestaat de fysieke winkel, de Beekbergse Wolhol nog steeds! Het is de thuisbasis van Hobby Gigant. Daar wordt 6 dagen per week hard gewerkt door het gehele team om zowel de klanten in de winkel als in de webshop, van alle producten, bestellingen en vakkennis te voorzien.

Wil je graag eens kennis maken met het team achter de webshop óf heerlijk rond struinen en het grote assortiment garen voelen en de kleuren bij daglicht bekijken? Kom dan gezellig langs in onze winkel.

Adres en contact gegevens Beekbergse Wolhal - HobbyGigant.nl

Adres: Oude Beekbergerweg 14, 7331 HL Apeldoorn.

Telefoonnummer: 055-5336007

Email adres: info@hobbygigant.nl

De openingtijden Beekbergse Wolhal:

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 16:00

 Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route beschijving.

route beschrijving naar Hobbygigant

 

LEES HIER VERDER OVER DE BEEKBERGSE WOLHAL

Óf bekijk onze video's

 

BTW no. NL116837536B01 / KvK no. 66322987