Scheepjes CAL 2018 Ubuntu

Posted by   Tamara grevers
24/07/2018
scheepjes ubuntu cal 2018 | Hobby Gigant


Yes! Hij is er! De nieuwe officiële Scheepjes CAL 2018! De CAL heeft als naam: Ubuntu, en is ontworpen door Dedri Uys. Zij is onder meer bekend van de populaire Sophie's universe CAL. 

Het bijzondere thema van deze nieuwe deken is geïnspireerd door een mooie Afrikaanse wijsheid: alles in het leven draait om toewijding en relaties tussen mensen. 

Tijdens de Ubuntu Crochet Along leer je verschillende steken en technieken en maak je in twaalf weken (langer mag natuurlijk ook) een prachtige zeshoekige deken in een smaakvolle kleurencombinatie. Er is een keuze uit drie varianten: Small, gemaakt met Cotton 8,  Medium (met Scheepjes Stone Washed) en een Large deken van Stone Washed XL & River Washed XL. 

Ubuntu Scheepjes CAL patronen

De CAL start op 12 september en wordt gehost door de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. De patronen zijn verkrijgbaar in vijf talen, waaronder Nederlands en je downloadt ze vanaf 12 september gratis als pdf. Om je op gang te helpen worden de patronen duidelijk uitgelegd door middel van handige video tutorials door Esther van 'It's all in a Nutshell'.
 
Hobby Gigant heeft dé officiële complete kits voor deze CAL. Bestel op tijd, zodat je er zeker van bent dat je op 12 september mee kan doen. Alle pakketten bevatten het benodigde garen, een officiële Ubuntu CAL vegan label, een officiële Scheepjes Ubuntu CAL houten knoop en 1 set vintage steekmarkeerders. Extra leuk: bij de Medium en Large versie van de Ubuntu pakketten zit een loom voor het maken van een mooi vriendschapsarmbandje, ontworpen door Dedri!

Haak je mee met deze nieuwste Scheepjes Crochet Along? Bekijk hier onder de pakketten. 

 

Ubuntu Scheepjes CAL 2018 deken Large

 Schitterend, deze prachtige grote Ubuntu deken! De afmetingen van deze Large versie zijn: 192 x 167 x 96 cm. 

ubuntu deken large

 

Bestel Ubuntu deken Large pakket

 

Ubuntu Scheepjes CAL 2018 deken Medium

Deze medium variant haak je met Stone Washed garen. Dat wordt een echte eyecatcher! De afmeting van deze deken is: 151 x 131 x 75,5 cm. 

ubuntu deken medium

 

 

Bestel Ubuntu medium deken pakket

 

Ubuntu Scheepjes CAL 2018 deken Small

Een deken met verrukkelijke kleuren! Hier word je toch blij van?! De kleinste variant is 120 x 104 x 60 cm en je haakt hem met Scheepjes Cotton 8. 

ubuntu deken small

 

 Bestel Ubuntu deken small pakket