Terugblik: hobby- en handwerkbeurs in Keulen

Posted by   Tamara Grevers
03/04/2017


Natuurlijk waren wij er bij! De grote internationale vakbeurs voor handwerken en hobby in Keulen. Dé beurs waar alle grote merken hun nieuwe najaars- en wintercollectie presenteren. Voor ons de kans om de nieuwste trends te selecteren voor in onze winkel, zodat we onze klanten kunnen verrassen met onder andere de mooiste nieuwe garens, bijzondere patronen en handige hulpmiddelen. 

Al struinend over de beurs kregen we stiekem zelfs al weer een beetje zin om met zo'n mooi najaarsproject aan de slag te gaan. We geven een kleine samenvatting van al het moois uit de verschillende stands. 
 

terugblik h&hcologne collage

Wij werden enthousiast van de enorme brede, lange sjaals en de kleurrijke poncho's. De truien die je ziet hebben veelal een wijd model of een wijde col.  Stoer, nonchalant en naturel wordt de najaarslook, met een vleugje vintage. 

 

terugblik h&hcologne collage

Ook bij de woonaccessoires zijn naturelkleuren de trend. De macramé plantenhangers, dromenvangers en andere geknoopte decoraties zie je in allerlei vormen en maten terug komen. Ook woonkussens en gebreide plaids in groen, bruin of ecru zijn een must have voor je interieur dit najaar. 

Rico Creative Bubble, binnenkort in onze winkel!

Bij de stand van Rico Design was volop aandacht voor het speciale sponsgaren. Met dit unieke garen maak je zelf leuke sponsjes voor onder de douche of in bad.  Doordat het een zeer harige draad heeft, krijg je een sponzig effect. Creative Bubble is 100% synthetisch en kan in de wasmachine gewassen worden. In het bijbehorende boekje staan leuke patroontjes, maak bijvoorbeeld een meloen- of aardbeisponsje, een eitje of een donut. Binnenkort ook bij ons te bestellen!

 

bubble

 

Een nieuwe trend voor aan de muur

Van alle creatieve handgemaakte woonaccessoires die we hebben gezien op de beurs, vonden wij er eentje uitspringen: haakwerk in een stoere lijst aan de muur. Je kan je muur natuurlijk schilderen in een mooi kleurtje en een schilderij of geweven wandkleed aan de muur hangen, maar wil je echt iets bijzonders?  Dan hang je nu een haakwerk met mooie patronen en speciale steken aan de muur. De combinatie van een stoere lijst en een origineel haakwerk, geven een heel bijzonder effect bij jou aan de muur. Wij zijn nu al bezig met een exclusief patroon, houd onze site en facebook in de gaten!

 ingelijst haakwerk 2