Duurzaam en biologisch

Wij hebben een groot assortiment aan gerecyclede garens, biologisch katoen en 100% natuurlijke producten. We kiezen heel bewust voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij de keuze van onze materialen weegt het milieu-aspect zwaar mee. We vinden het belangrijk dat wol en garen ecologisch geproduceerd worden, zodat het zo min mogelijk schade aan het milieu toebrengt. We geven op deze pagina een overzicht van de biologische, duurzame, en milieuvriendelijke producten uit onze shop.

Een speciaal product in onze winkel is Fado wol van het merk Fonty. Deze wol komt van merinoschapen uit het zuiden van Portugal. De Fado wol wordt zo puur mogelijk verwerkt, wordt niet geverfd en is dus alleen beschikbaar in natuurlijke tinten.

Voor wie liever met puur plantaardige producten haakt en breit, hebben we keuze uit verschillende milieuvriendelijke producten. Denk hierbij aan de garens van Woca, waarbij wol wordt gecombineerd met Hennep of kies 100% biologisch katoen zoals Phil Thalassa en Organico. Van het merk Borgo de'Pazzi hebben we onder andere Hannah en Giza in het assortiment. 

1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 15
WoCa blauw 91 Adriafil
5,60
(Incl. BTW)
+
WoCa roze 90 Adriafil
5,60
(Incl. BTW)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 15