Nieuwste boeken, patronen en pakketten

Nieuwste breiboeken, haakboeken en pakketten

Dat is toch altijd weer handig als je met 1 klik op de knop alle nieuwe brei- en haakboeken kunt selecteren. Zeker in een tijd dat er zoveel nieuwe patronen beschikbaar zijn. Bekijk de inhoud van de boeken aan de hand van de foto's die erbij staan.

De meeste babyboeken hebben patonen van babytruitjes, babyvestjes of bebydekentjes, voor kinderen vanaf 3 maanden tot 2 jaar. De kinder boeken laten je leuek en stoere patronen zien van jongens truien, meisjes vesten, jurkjes en in de winter natuurlijk ook mutsen en sjaals. Allemaal voor kinderen vanaf 2 tot 12 of 14 jaar.

De dames boeken zijn vaak het meest uitgebreid. Er staan dames vesten, dames truien, poncho's en allerlei accessoires als sjaals en omslagdoeken in. Meestal vanaf maat 36 tot maat 50-52.

Natuurlijk zijn er ook leuke brei- en haak patronen voor mannnen. Alleen zijn daar niet zo vaak speciale boeken voor en staan ze in de 'gezins' boeken.

Maak je graag van alles voor je interieur? Zelfs daar verschijnne een paar maal per jaar leuke inspirerende boeken voor. Zo haak je de mooiste kussens, een plaid voor op de bank, een sfeervolle mand of een prachtig kleed voor in de woonkamer.

Koop je liever een compleet pakket? Dat kan natuurlijk ook. We hebben de nieuwste haakpakketten en breipakketten voor je op een rijtje gezet, zodat je snel gevonden hebt wat je zoekt. Dan alleen nog even bestellen en je kunt direct aan slag!

Voor degene die graag experimenteert, wees niet bang om eens een patroon met een ander merk garen te breien of haken. Gewoon eerst een proeflapje maken en dan kun je zo beginnen.

 

 

1 2 3 4
+
+
Sokken breien
14,95
(Incl. BTW)
+
Monsters haken
16,99
+
+
+
Filati Classici nr 12 dames
4,50
(Incl. BTW)
+
Katia nr 93 Chic dames
5,95
(Incl. BTW)
+
Filati Lino Lana Grossa dames
3,00
(Incl. BTW)
+
+
Macramé, Elma Pluim
12,95
(Incl. BTW)
+
+
1 2 3 4