Moederdag, alleen het mooiste voor mama!

Posted by   Marleen Willemsen
01/05/2018
moederdag cadeaus | Hobbygigant


Leg je moeder op Moederdag maar eens goed in de watten! Een ontbijtje op bed met een paar leuke cadeautjes hoort echt bij deze leuke traditie. Ook dit jaar helpen wij je op weg met een aantal cadeautips voor de allerliefste moeder.
 

Een gehaakte schoudertas, een origineel cadeau!

Misschien zou je er niet zo snel aan denken, maar waarom zou je je moeder niet blij maken met een trendy schoudertas voor een dagje shoppen of een dagje uit? Met maar 6 bollen Catania en het gratis patroon, kan jij deze leuke schoudertas haken als cadeau. Verras je moeder zo met je eigen creatie! 

Ben je zelf niet zo'n haakster, maar je moeder wel? Dan is het complete haakpakket ook leuk als cadeau! Kies de lievelingskleur van je moeder en geef haar zo een leuk nieuw haakproject cadeau. 
 

 

 

      

   

Bestel het haakpakket voor jouw lieve moeder!


Leuke magazines vol handwerk-inspiratie

Voor creatieve moeders hebben we heerlijke magazines en brei- haak- of borduurboeken in ons assortiment. De boeken zijn prachtig vormgegeven, waardoor ze zeker geschikt zijn als Moederdag cadeau. 
Bezorg je moeder welverdiende ontspanning met een magazine vol inspiratie voor leuke handwerkprojecten. 

Mooi van draad bijvoorbeeld is een goede keuze voor de echte brei- of haakliefhebber. Het magazine Nienke Landman staat vol vrolijke haak- en brei projecten. Helemaal van deze tijd. 
Houd je moeder van gezelligheid en creativiteit? In het boek Craft dates staan geweldige ideeën voor het organiseren van creatieve dates met vriendinnen. Een veelzijdig boek waar je vele uren plezier van kunt hebben. 

 

          

 

Bekijk nog meer haakboeken

 

Voor de breiende moeder is er ruime keuze aan breiboeken. Geef je moeder een van de stijlvolle boeken van Lang Yarns met mooie trendy patronen, gebreid met hun perfecte garens. De FAM 252 is hier een goed voorbeeld van. Maar ook een boek met 350 breitips mag niet ontbreken in de boekenkast van een echte breister. Dus wellicht is dit iets voor jouw moeder.
 

                 
 

Bekijk nog meer breiboeken

 

Maak er een extra mooi cadeau van door er een set exclusieve bamboe breinaalden bij te geven. Deze breinaalden hebben allemaal een handbeschilderde knop, dus iedere set is uniek, perfect voor een Moederdag cadeau!

 

                     

 

Verras je moeder met een set mooie breinaalden.

 

Houd je moeder van borduren? Bestel dan voor haar een mooi borduurpakket. En je hebt geluk, want in mei geven wij maar liefst 10% korting op alle borduur- en knoop pakketten. Dus maak gebruik van onze "Meimaand Borduurmaand" actie en kies een van die mooie pakketten, zoals een borduurpakket van Lanarte of een kussenpakket van Vervaco.

 

 

                   

 
 

Kies een mooi boorduupakket met 10% korting!


Luxe haaknaalden etui

Wil je iets geven waarvan je zeker weet dat je moeder het vaak gaat gebruiken? Dan is een set haaknaalden van Tulip een perfect cadeau. Deze nieuwe luxe haaknaalden van Tulip zijn veruit de beste onder de ergonomische haaknaalden en worden gebruikt door de echte pro's. Bovendien zit de complete set van tien haaknaalden, in een stijlvolle etui, incl. schaartje en 2 naalden. De kleinere set heeft met drie haaknaalden. Deze cadeaus gaat zeker in de smaak vallen!
 

tulip etui haaknaaldentulip set haaknaalden klein 
   
 
Bestel een haaknaalden set

 

 

Meer cadeautips voor moederdag? Bekijk onze cadeau ideeën pagina