Verfijn zoekopdracht

G-B Wolle

G-B Wolle

G-B Wolle is een Duits bedrijf met de Duitse degelijkheid. Wij hebben G-B Wolle al vele jaren in ons assortiment. De hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen is de reden dat wij het hebben opgenomen in onze collectie.

G-B Wolle was eerder ook bekend onder de naam Steinbach Wolle. Ballkönigin is een prachtig acryl garen met een glitter van lurex. Het garen is geschikt voor het breien of haken van een damesvest of damestrui. Maar wat denk je van het verwerken in poppenkleertjes of knuffels.

Carina, Fancy, Glamour, Kira, Susanna en Tweed Color

Carina is glanskatoen wat geschikt is voor het maken van leuke zomerse truitjes, kindervestjes maar ook voor vrolijke knuffels, beesten of grappige frubbels. Fancy is ideaal voor het breien van een gemeleerde sjaal en of muts. Door de grote van de bol kan je in een keer achter elkaar aan de slag. Glamour is Lurex garen als versiering of om een accent aan te geven. Kira is zacht gemeleerd acryl breigaren, geschikt voor stoere truien en vesten. Susanna is gemêleerd breigaren dat perfect gebruikt kan worden voor het breien van een royale trui of poncho. Het breigaren is uitstekend geschikt voor beginnende breiers, want onregelmatigheden zijn bij dit garen niet zo zichtbaar. Tweed Color is ideaal voor een stoere heren of jongenstrui in een gemeleerde kleur.

1 2
+
Fancy - G-B Wolle oranje-grijs 01
6,25
(Incl. BTW)
+
+
Fancy - G-B Wolle rood-grijs 03
6,25
(Incl. BTW)
+
Fancy - G-B Wolle wit-grijs 04
6,25
(Incl. BTW)
+
Fancy - G-B Wolle blauw-rood 05
6,25
(Incl. BTW)
+
Fancy - G-B Wolle ecru-groen 07
6,25
(Incl. BTW)
+
Kira GB-Wolle gemeleerd wit 01
3,95
(Incl. BTW)
+
Kira GB-Wolle gemeleerd rood 02
3,95
(Incl. BTW)
+
Kira GB-Wolle gemeleerd grijs 03
3,95
(Incl. BTW)
+
Kira GB-Wolle gemeleerd groen 04
3,95
(Incl. BTW)
+
Kira GB-Wolle gemeleerd bruin 05
3,95
(Incl. BTW)
+
+
+
Kira GB-Wolle gemeleerd zwart 08
3,95
(Incl. BTW)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
1 2