Verfijn zoekopdracht

Noro

Noro World of Nature

Eisaku Noro Breigaren

Eisaku NoroWat maakt Noro breiwol anders?

Maak nu kennis met Eisaku Noro breigaren. Eisaku Noro (kortweg Noro) is  producent van hoge kwaliteit garens. Oprichter Eisaku Noro droomde als jongen van een artistieke opleiding. Hij was een talentvol schilder, maar koos ervoor om wol kunstenaar te worden.

Zijn artistieke talent ziet u terug in de kleurcomposities van zijn prachtige Noro breigarens. Meester Noro kiest de verf en kleurtinten met zorg uit. Doordat hij zijn garen met de hand kleurt, ontstaat een rijk palet aan kleur tinten. Hierdoor krijgt de wol een authentieke, eerlijke uitstraling. Een kledingstuk gebreid van deze wol ziet eruit alsof het speciaal voor u ontworpen is.

Noro team selecteert de nieuwe kleuren breiwolAfkomstig uit Japan

Eisaku Noro maakt originele garens in de provincie Aichi in Japan, waar hij zijn bedrijf dertig jaar geleden oprichte. Eisaku Noro breigarens worden op een unieke manier gemaakt. De technologie achter de vervaardiging van het breigaren is door Eisaku Noro zelf bedacht.

Hetzelfde geldt voor de ontwikkeling van de materialen waarmee de Eisaku Noro breiwol gemaakt wordt. Dit gebeurt volgens Japanse tradities.

Het maken van de beste kwaliteit breiwol begint voor Noro bij de selectie van de ruwe wol. Eisaku Noro garandeert het gebruik van pure natuurlijke vezels. Bovendien is Noro wol ecologisch verantwoord gemaakt.

Zoveel mogelijk handgemaakt

De unieke kleuren en glans van Noro breiwol

De filosofie van meester Noro is om het breigaren zoveel mogelijk met de hand te maken. Machines worden zo min mogelijk gebruikt, zodat de natuurlijke eigenschappen van de Noro wol behouden blijven. Het gebruik van chemicaliën blijft bij de productie van Eisaku Noro wol tot het absolute minimum beperkt.

Tijdens de productie van Noro breiwol wordt het energieverbruik geminimaliseerd. Machines die veel energie verbruiken worden zo kort mogelijk gebruikt. De handgemaakte wol is dus uitermate duurzaam geproduceerd. Met Noro wol kiest u dus ook voor het milieu. U haalt met de wol van Eisaku Noro niet alleen de beste wol, maar ook een zeer milieuvriendelijk breigaren in huis.

Noro vestje gebreid

Topkwaliteit

Alle garens van Eisaku Noro zijn van absolute topkwaliteit. Wollen garens maken met zorg en toewijding: dat is de missie van meester Noro. Met zijn producten wil Noro liefhebbers van breien inspireren.

Noro biedt u handgemaakt breigaren. Op artistieke en eerlijke wijze gemaakt, door liefhebbers. Elk Noro product is dan ook uniek. De wol voelt heerlijk warm aan en de bijzondere kleuren en structuur van de wol geven een gevoel van exclusiviteit en klasse. Bovendien voelt Eisaku Noro wol even comfortabel aan als het eruit ziet. Met een kledingstuk gemaakt van Noro garen maakt u zeker indruk op uw gezelschap.

Noro topje

 

Noro is Exclusieve breiwol:

Met breiwol van Eisaku Noro kiest u voor exclusieve handgemaakte breiwol in fantastische, levendige kleuren.
Met een prachtige textuur. Noro breiwol biedt u een geweldige look en feel die wereldwijd uniek is. Eisaku Noro
is eerlijke wol, voor een eerlijke prijs. Natuurlijke wol, milieuvriendelijk geproduceerd. 

Noro breiwol voor liefhebbers

Noro: gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers

Gemaakt door liefhebbers, voor liefhebbers. Met de eenvoudige Eisaku Noro breipatronen breit u een wollen kledingstuk dat zowel uniek als duurzaam is. De schoonheid van deze unieke Japanse wol is voor u binnen handbereik.

Bekijk de drie varianten van Eisaku Noro garens: 

Kibou, Japans breigaren van Noro   Model Silk Garden Lite   Model Taiyo van Noro

 1.Noro Kibou

Bekijk alle kleuren Noro Kibou

 2. Noro Silk Garden Lite

Bekijk alle kleuren Silk Noro breiwol

3. Noro Taiyo

Noro Taiyo garens

Bij elk garen vind je bijpassende Noro breipatronen.

Hobbygigant levert ook Noro pakketten. Je hebt dan het patroon en de bijbehorende garen in één pakket.

1 2
Kibou mozaiek 14 - Noro
8,35
(Incl. BTW)
+
+
+
+
+
+
+
Janome blauw-groen 17 - Noro
10,50
(Incl. BTW)
+
Janome paars-zwart 18 - Noro
10,50
(Incl. BTW)
+
Janome roze-zwart 01 - Noro
10,50
(Incl. BTW)
+
Janome oranje-zwart 03 - Noro
10,50
(Incl. BTW)
+
Janome purper-grijs 08 - Noro
10,50
(Incl. BTW)
+
Kibou oranje-roze-blauw 04 - Noro
8,35
(Incl. BTW)
+
Kibou oranje-rood-blauw 09 - Noro
8,35
(Incl. BTW)
+
+
Kibou roze-groen-bruin 07 - Noro
8,35
(Incl. BTW)
+
Kibou roze-oranje-groen 05 - Noro
8,35
(Incl. BTW)
+
+
+
+
+
+
+
+
1 2