Silk Garden Lite

Noro Silk Garden Lite breigaren

Silk Garden Lite is misschien wel het meest luxueuze breigaren van Noro. Noro Silk Garden Lite is namelijk gemaakt van maar liefst 45 procent hoogwaardige zijde. In combinatie met kid mohair en de beste lamswol maakt dat Eisaku Noro’s schitterende garen Silk Garden Lite. Silk garden Lite is een veelzijdig garen met een unieke textuur. De fraai glanzende zelfstrepende kleuren zorgen ervoor dat bij het breien met Silk Garden een uniek kledingstuk ontstaat.

Noro Silk Garden Lite: handgemaakte kwaliteit

Silk Garden Lite garen is handgeverfd door meester Noro zelf. De Japanse wol maker Eisaku Noro kleurt het garen in zeer diverse combinaties, die meteen in het oog springen en toch ook subtiel van kleur zijn. De blend van zijde, mohair en lamswol is zacht als satijn en wordt zelfs nog zachter naarmate u kleding gemaakt met dit garen vaker draagt. Noro Silk Garden Lite voelt heerlijk licht aan tijdens het dragen. Silk Garden Lite oogt zeer gekleed en luxe en is tegelijkertijd niet te warm, waardoor het een hoge mate van comfort biedt . Een kledingstuk gebreid van Silk Garden wol is geschikt om te dragen in elk seizoen. Het hele jaar door voelt Silk Garden Lite van Noro comfortabel aan. Deze wol draagt als ware het een tweede huid.

Duurzaam garen

Zoals alle garens van Eisaku Noro is ook Silk Garden Lite duurzaam geproduceerd. Zowel bij de vervaardiging van de wol als bij het kleuren van het materiaal is rekening gehouden met het milieu. Vervuilende machines worden daarom bij het maken van Silk Garden Lite steeds zo kort mogelijk aangezet. Zo maakt Eisaku Noro niet alleen prachtige wol, maar houdt hij ook rekening met het welzijn van onze planeet.

Silk Garden Lite: zelfgebreide luxe

Noro Silk Garden Lite breiwol is uitermate geschikt voor als je bijvoorbeeld een luxe vest breien wilt. Of misschien wil liever een muts breien, of een sjaal breien van het zachte Silk Garden Lite garen. Ook als sokkenwol is Silk Garden zeer geschikt. Met Silk Garden Lite van Noro kun je alle kanten op. En het resultaat is zelfgebreide kleding met klasse en uitstraling.  Kijk hier voor breipatronen waarmee je meteen met dit exclusieve garen aan de slag kunt.

12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+
12,50
(Incl. BTW)
+