Taiyo 4Ply

Taiyo 4 Ply van Noro

Noro Taiyo 4 Ply is één van de exclusieve garens van het Japanse brei merk Noro. Noro Taiyo, of Taiyo in het kort, is stevig kamgaren met een prachtige structuur. Noro Taiyo wol voelt fluweelzacht aan. Kleding gemaakt van Taiyo breiwol streelt de huid tijdens het dragen. U zult het dragen van Taiyo wol als zeer comfortabel ervaren. De Noro Taiyo wol is met de hand geverfd. De bijzondere melange van kleuren in de Taiyo wol wordt nog sterker geaccentueerd door de fabelachtige glans van de zijde die in de Taiyo breiwol is verwerkt.

De beste materialen

Noro Taiyo wol 4 Ply bestaat uit een unieke combinatie van katoen, wol, zijde en poyamide. In het Noro Taiyo 4 Ply garen zijn de beste materialen verwerkt. Met dit bijzondere Taiyo breigaren haakt of breit u zelf een uitzonderlijk mooie sjaal of omslagdoek. Of natuurlijk een fraai vest, een mooie trui of oogstrelende warme sokken. Ook voor sokken breien is Noro Taiyo wol namelijk zeer geschikt.

Taiyo breiwol: een kunstwerk op zich

Noro Taiyo 4 Ply kamgaren bevat een grote hoeveelheid katoen. Daardoor is het Taiyo breigaren ideaal voor zowel de zomer als de winter. De Taiyo bollen wol van 50 gram zijn handig om snel mee te breien. De kleurlijnen in de Noro Taiyo wol creëren als vanzelf een gestreept patroon tijdens het breien. Het artistieke talent van de Japanse maker Eisaku Noro bij het mengen van kleuren en materialen is onovertroffen. Het dragen van een kledingstuk van Noro Taiyo4 Ply wol voelt als het dragen van een kunstwerk.

Japans chique met Taiyo 4 Plywol

Dankzij de rijkelijke hoeveelheid zijde die in het Noro Taiyo4 Ply garen is verwerkt, krijgt elke draad van deze wol een extra glans. Gecombineerd met de zachtheid van de katoen en wol, is Noro Taiyo het perfecte ingrediënt voor een excellent zelf gebreid kledingstuk. Of u Taiyo 4 Plybreiwol nu verwerkt tot handschoenen, een topje of een bodywarmer, het resultaat zal een chique uitstraling geven. Met Noro Taiyo breiwol krijgt u Japanse kwaliteit en maakt u eenvoudig kleding met

Voor uw eigen creatie met Noro Taiyo wol vindt u hier bijpassende breipatronen.


 

10,50
(Incl. BTW)
Niet op voorraad
10,50
(Incl. BTW)
+
10,50
(Incl. BTW)
+
10,50
(Incl. BTW)
+
10,50
(Incl. BTW)
+
10,50
(Incl. BTW)
+
10,50
(Incl. BTW)
+
10,50
(Incl. BTW)
+
10,50
(Incl. BTW)
+