Proefpakketjes, exclusieve garens om uit te proberen

Posted by   Marleen Willemsen
20/08/2018
wolproeverij proefpakketjes | Hobby Gigant

Wol proefpakketjes Lang Yarns

Het is altijd fijn om wol te kunnen voelen, in het echt te kunnen zien en te ervaren hoe het opbreit. Daarom bieden wij nu een leuke mogelijkheid om verschillende soorten kwaliteitswol uit te proberen voor je er een grotere bestelling van doet: speciale Hobby Gigant wolproeverij doosjes. Met deze proefpakketjes probeer je luxe garens uit, zodat je kunt kiezen met welke wol je een project gaat beginnen dit najaar!

Bestel nu een proefpakketje met vier prachtige kleine bolletjes Lang Yarns garens. Wol van de hoogste kwaliteit. Je kunt kiezen uit twee zorgvuldig samengestelde kleurpalletten: oceaan of passie.  

 

proefpakketje oceaanProefpakketje Oceaan

Een frisse kleurenmix van prachtige exclusieve garens. Creëer een speciaal effect door de wol te combineren.

Lang Yarns Donegal
Lang Yarns Merino 120
Lang Yarns Passione
Lang Yarns Finn

 Bestel Oceaan 

 

proefpakketje passieProefpakketje Passie

Elegante luxe garens in oud-roze en paarse tinten. Naar hartelust te combineren met elkaar!

Lang Yarns Freya
Lang Yarns Stockhom
Lang Yarns Alpaca Superlight
Lang Yarns ArioBestel Passie 

 

Unieke wolproeverij voor thuis 

Met deze speciale wol proefpakketjes kan jij het mooiste garen zelf leren kennen en vervolgens beslissen met welke wol je aan de slag wilt gaan voor een najaars- of winterproject. Ideaal!

Een paar tips voor jou:

  • De garens zijn erg geschikt om te combineren met elkaar. Maak verschillende combinaties en bekijk welk effect jij het mooist vindt. 
  • Organiseer een mini-wolproeverij bij je thuis. Nodig een paar vriendinnen uit, trakteer ze op een lekker gebakje en verras ze met een doosje proefgaren. Brei er op los, inspireer elkaar en je hebt een super gezellige avond!
  • Naast praktische proeflapjes is het ook leuk om de proefbolletjes te gebruiken voor bijvoorbeeld een leuke (woon)accessoire! Een hoesje voor om een windlichtje, een breiwerk om in te lijsten en aan de muur te hangen of... Laat je creativiteit maar los.

 

Het is super leuk om op deze manier meerdere typen wol uit te proberen. We zijn heel benieuwd naar wat je van het garen vindt!