Wool Addicts garens en breipakketten van Lang Yarns

Posted by   Marleen Willemsen
28/06/2018
wooladidicts Lang Yarns | Hobby Gigant


Drie werelden, vijf garens en elf kleuren, hiermee presenteert Lang Yarns haar nieuwe sub merk; WOOLADDICTS !

Een trendy garenlijn die is opgebouwd rond drie werelden van kleur.

 

           

Deze drie hoofdkleuren worden aangevuld met neutrale natuurtinten zoals, zwart, bruin, grijs en ecru en zijn verkrijgbaar in de vijf verschillende kwaliteiten van Wool Addicts;  Air, Earth, Love, Fire en Water. Deze vijf verschillende type garens hebben ieder een eigen samenstelling. Een echte must have voor aankomend seizoen.

Voor ieder type garen van Wool Addicts zijn prachtige, unieke patronen ontworpen waar jij mee voor de dag wilt komen. Van deze garens word je ongetwijfeld enthousiast. Het mooie van dit concept is dat de collectie van Wool Addicts elf overeenkomstige kleuren heeft, zodat je de verschillende type garens perfect met elkaar kunt combineren.

Maak kennis met de vijf soorten garens van Wool Addicts

1. Wooladdicts Air

Wooladdicts Air van Lang Yarns is een prachtig zacht garen, met een wat pluizig uiterlijk. Het heeft een lichte mélange waardoor alle kleuren extra zacht tonen. Natuurlijk is de Air van Wooladdicts heerlijk om mee te haken of breien. En is het geschikt voor iedereen die van kriebelvrije kleding houdt. Combineer de Air met de andere garens uit de serie Wooladdicts en creëer zo een geheel nieuwe look.

Wooladdicts Air is een mix van 84% extra fijne Merino wol en 16 % Polyamide


  

Ontdek de kleuren Air Wooladdicts

 

2. Wooladdicts Earth

Wooladdicts Earth van Lang Yarns is een lichtgewicht, middel dik garen waardoor je er ook een fijn vest voor het vroege najaar van kan maken. De mix van Alpaca wol geeft extra zachtheid en de kleuren van Earth Wooladdicts zijn net wat dieper. Ieder ontwerp gemaakt met Earth, combineer je met het grootste gemak met de overige van de garens van Wooladdicts.

Wooladdicts Earth is een mix van 50% extra fijne Alpaca wol, 35% Polyacryl en 15% wol.

Ontdek de kleuren Earth Wooladdicts

 

3. Wooladdicts Fire

Wooladdicts Fire van Lang Yarns is het super chunky garen in deze prachtige serie. Super zacht en lekker dik voor mooie, nonchalante ontwerpen. Zo brei je met Fire Wooladdicts en breinaalden nummer 12 een lekkere chunky sjaal in ribbelsteek. Perfect voor de beginners onder ons. Door Fire te combineren met de andere garens van Wooladdicts, kom je tot verrassende resultaten.

Wooladdicts Fire is een mix van 98% extra fijne Merino wol en 2% Polyester.

Ontdek de kleuren Fire Wooladdicts

 

4. Wooladdicts Love

Wooladdicts Love van Lang Yarns is door zijn speciale ketting structuur, een extra licht type garen. En met een looplengte van wel 125 meter per 25 gram heb je maar 12 bolletjes nodig voor een medium damestrui. Wil je graag met dubbele draad breien? Dan is Love Wooladdicts hét garen om te gebruiken. En ook Love is weer fijn te combineren met een van de ander Wooladdicts garens.

Wooladdicts Love is een mix van 92% extra fijne Merino wol en 8% Polyamide.

Ontdek de kleuren Love Wooladdicts

 

 5. Wooladdicts Water

Wooladdicts Water van Lang Yarns is een uitzonderlijk zacht en luchtig garen. Het prikt niet, heeft een fluffy uiterijk en is hét garen om een stijlvolle trui of poncho of kimono van te maken. Water Wooladdicts draagt extra comfortabel doordat het 100% baby Alpaca wol is. Water gecombineerd met de andere garens van Wooladdicts zorgt voor eindeloos plezier.

Wooladdicts Water is 100% baby Alpaca wol.

 

Ontdek de kleuren Water Wooladdicts

 

WOOL ADDICTS breipakketten

Het allereerste Wooladdicts magazine van Lang Yarns is een heerlijk boek vol trendy breipatronen in verschillende stijlen. En zoals je de kleuren en garens van Wooladdicts onderling perfect kunt combineren, zo kun je ook de ontwerpen bij elkaar dragen. Het resultaat is altijd verrassend! 

We hebben een aantal mooie breipakketten voor je samengesteld.

Combineer een lang vest met heerlijke handwarmers..........

       

Draag een col in dezelfde kleur maar van een ander garen.

           

En maak een paar prachtige setjes voor de winter.

                   

 

Kies hier je leukste Wool Addicts breipakketten.

 

De Wooladdicts garens en patronen zijn geïnspireerd op de natuur-elementen en dat zie je terug in de ongelofelijk mooie foto's in het magazine. Maar ook in de eigentijdse kleuren en in de prachtige samenstelling van de garens.

Naast de sfeerbeelden bevat dit Wooladdicts boek van elk model een duidelijk totaalplaatje en duidelijke patroonbeschrijvingen.

             

 

Bestel het magazine nu!