Reparatie en Onderhoudmarkers

Meubels of vloer repareren? Reparatiemarkers van Edding!

Voegen tegels bijkleuren? Kras repareren in de vloer of op een meubel?
Praktische reparatie markers van Edding klaren jouw klus! Voor ieder oppervlak is er een handige marker gevuld met wax om het beschadigde materiaal bij te werken. En, de wax is er in heel veel kleuren zodat ieder krasje echt onzichtbaar weggewerkt kan worden. Op hout, fineer, laminaat en kunststof.
De wax kan eventueel met elkaar gemengd worden om de exacte keur te krijgen.

Maak voegen weer stralend met de voegenmarkers van Edding   Voor iedere kleur hout is er een marker om beschadigingen of krasjes weg te werken
     

Voegen lekker fris in keuken of badkamer

In een vochtige ruimte zoals de badkamer ontkom je er soms niet aan: de prachtige witte voegen vertonen in de loop van de tijd donkere plekken en viezigheid. De voegen zijn meestal enigszins poreus waardoor vuil en vocht zich hecht in de voeg en niet op de gladde tegels. Of je nu vaak of minder vaak schoonmaakt, de voegen houden het vuil meer vast. Wil je de voegen op een eenvoudige wijze schoonmaken en verfrissen? Gebruik dan de speciale voegenmarkers van edding. Deze bevatten een watervaste en sterk dekkende inkt waar een anti-schimmel middel aan is toegevoegd. De inkt ruikt niet, en met de ronde punt en het speciale ventiel breng je de inkt gemakkelijk aan in de voeg.

Beschadigde vloer repareren met Reparatiewax

Speciaal voor houten vloeren die beschadigd zijn kun je de Reparatiewax gebruiken. Deze wax wordt eerst warm gemaakt met de reparatiewasverwarmer . De vloeibare was kun je vervolgens makkelijk verwerken. De wax-verwarmer werkt op meegeleverde batterijen.

Grootste assortiment, supersnelle levering!

Met de markers van Edding kun je echt alle kanten op. Voor creaties, onderhoud of reparaties: voor ieder oppervlak is er een specifieke marker. Hobby Gigant heeft het complete assortiment op voorraad. Bestel op werkdagen voor 16.00, dan wordt het dezelfde dag verzonden.