75,00 meer voor gratis verzending
save shop keurmerk

De Beekbergse Wolhal

wolwinkel

Ruim 400 m2 handwerk- en hobbymateriaal in Apeldoorn

Als je van handwerken of knutselen houdt kan je je hart ophalen in de Beekbergse Wolhal. Kom heerlijk rondsnuffelen tussen de mooiste garens, bladeren in prachtige brei- of haakboeken en laat je verrassen door de nieuwste handwerk- en hobbymaterialen. In onze gezellige winkel heb je de mogelijkheid om de verschillende materialen zelf te voelen en de kleuren bij daglicht te bekijken. Geniet van 400 m2 met brei- en haakgarens, borduurpakketten, patroonboeken, stiften, vilt, knutseldoosjes, kindermaskers, klei en nog veel meer handwerk- en hobbymaterialen.

Natuurlijk in de Beekbergse Wolhal ook een perfecte plek om inspiratie op te doen voor nieuwe projecten. Je vindt er talloze voorbeelden van vesten, truien, omslagdoeken en babydekentjes om zelf te haken of te breien. 

Vakkennis en persoonlijk advies 

Onze medewerkers helpen je graag bij de keuze van producten! Wij hebben een gepassioneerd team dat altijd voor je klaar staat om je vragen te beantwoorden. Met meer dan 40 jaar ervaring en kennis van handwerk- en hobbymaterialen en de persoonlijke aandacht, wordt ieder bezoek aan de Beekbergse Wolhal een waar feestje!

Groot assortiment garens en hobbymateriaal

Wij bieden een breed assortiment aan mooie, trendy garens, in de meest uiteenlopende kleuren. Kwaliteit voor een eerlijke prijs is ons motto. Dus is altijd iets in jouw smaak te vinden.

Is borduren jouw hobby? Dan kijk je je ogen uit in onze mega borduurhoek!

En ook voor stiften en potloden ben je bij ons aan het goede adres. Het grote aanbod van eddingstiften, Posca verfstiften en Edu3 potloden zal je verbazen.

Ben je meer van het knutselen en plakken? Zelfs ga je met een tas vol mooie materialen de deur uit. Wat dacht je van de mooie mdf letters, de kartonnen knutseldoosjes, gekleurde veertjes, decoupage papier, houten kralen of Diamond Dotz? Eigenlijk is er te veel om op te noemen. Het aanbod in de winkel is namelijk nog groter dan in onze webshop!


 

beekbergse wol en hobby hal

beekbergse wol en hobby hal


Kom eens gezellig naar Apeldoorn.

We maken graag kennis met onze klanten, dus kom eens gezellig langs in de winkel. Je vindt de Beekbergse Wolhal aan de Oude Beekbergerweg 14 in Apeldoorn. Parkeren is gratis! 

Openingstijden:

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 16:00


Klik op de kaart voor de routebeschrijving

route beschrijving naar Hobbygigant

Online winkelen

Woon je wat verder weg, dan bieden we je de mogelijkheid om je brei- en haakgarens, handwerk benodigdheden en hobbymaterialen eenvoudig online te bestellen via onze webshop HobbyGigant.nl.

LEES HIER VERDER OVER HOBBYGIGANT.NL