Betaalmogelijkheden

Je kan betalen met:

iDEAL
Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je de vertrouwde en beveiligde internet betaalomgeving van jouw bank.
Heb je je bestelling en betaling op werkdagen vóór 16.00 uur afgerond dan dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag.

Bankoverschrijving
Je ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van je bestelling met in de bijlage de factuur. Daarin vind je jouw ordernummer, factuurbedrag en ons bankrekeningnummer.

Maak het factuurbedrag over naar onze bankrekening o.v.v. je ordernummer en zodra de betaling bij ons binnen is, ontvang je hiervan bericht en wordt je bestelling verstuurd.

Voor alle duidelijkheid onze gegevens op een rij:

  Nederlands rekeningnummer   Buitenlands rekeningnummer
Ten name van: Hobbygigant.nl   Hobbygigant.nl
Rekeningnummer: IBAN NL38 INGB 0004 3203 95   IBAN NL38 INGB 0004 3203 95
Bank: ING bank   BIC INGBNL2A

PayPal en CreditCard
PayPal is één van de veiligste, en de meest gebruikte manier om te betalen op het internet. Je bestelling is zelfs volledig verzekerd! Maak je eigen PayPal rekening aan om eenvoudig online te kunnen betalen of betaal met Creditcard zonder verdere registratie.

Let op: PayPal en CreditCard berekenen een toeslag, deze wordt getoond voor je betaalt. Ga voor informatie over PayPal naar www.paypal.com.

Bancontact/Mister Cash
Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kan je direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je de vertrouwde en beveiligde internet betaalomgeving van jouw bank.

Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

Let op: Bancontact.MisterCash berekenen een toeslag, deze wordt getoond voor je betaalt.

Cadeaubonnen, cadeaukaarten of kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Is het bedrag op je cadeaubon hoger dan het factuurbedrag, dan blijft het restant beschikbaar voor een volgende bestelling.

AfterPay, achteraf betalen met digitale acceptgiro
Eerst ontvangen en dan pas betalen is mogelijk met AfterPay. Je hebt tot 14 dagen na plaatsing van je bestelling de tijd om te betalen.

Aan deze service zijn kosten verbonden die op je factuur staan. Lees alle details over kosten en retouren op de speciale AfterPay pagina.