Tuin accessoires

Met zoveel mooie dagen ben je natuurlijk graag buiten. Heerlijk loungen in je eigen tuin of op je eigen balkon. En dat gaat natuurlijk het beste wanneer het buiten ook echt gezellig is, het liefst met je eigen gemaakte tuin decoratie en accessoires.

Wij zijn bijvoorbeeld fan van deze gehaakte kussens uit het boek Vrolijk Handwerken van Nina en Nienke. Garen als Catania van Schachenmayr en Omega van Lang Yarns zijn perfect voor deze ontwerpen.

 

                                                          

 

Ook deze combinatie van kussens en deken in de meer romantische stijl uit het boek The Spring Collection van Wendy van Delden is erg mooi om tijdens de lange zomeravonden in te tuin mee te genieten. De Colour Crafter van Scheepjes is hiervoor fijn te gebruiken.

 

                      

 

Maar ook met kleine decoraties maak je het extra gezellig, zoals deze genoopte plantenhangers van I love macramé. Handig alle benodigdheden samen in één pakket. Of maak je eigen ontwerpen met het dikke garen Durable Macramé.

 

                               

                             

Wil je graag ens iets anders dan haken, breien of macramé? Dan kun je met de spuitbussen van Edding op een snelle en vreilige manier je oude accessoires nieuw leven in blazen. Gebruik voor het overspuiten van tuinaccessoires het liefst eerst de primer voor een goede hechting van de gekleurde permanentspray.

 

                               

 

Geïnspireerd om jouw tuin, terras, balkon of veranda nog gezelliger te maken? Scroll dan even door naar de beste producten om direct te bestellen en snel aan de slag te gaan.

 

+
+
Macramé - Knoop er op los
19,99
(Incl. BTW)
+
+
Filati 69 - Lana Grossa
5,50
(Incl. BTW)
+
+
+
+
+
+
+
+
-12%
Catania katoen 422 Schachenmayr
Catania lavendel 422 - Schachenmayr
2,15
(Incl. BTW)
2,45
+
-12%
Catania katoen 418 Schachenmayr
Catania greenery 418 - Schachenmayr
2,15
(Incl. BTW)
2,45
+
+
Houten hart - groot
3,45
(Incl. BTW)
+
Houten wandkastje huis 2 stuks
15,20
(Incl. BTW)
+
Durable Macramé wit 310
4,50
(Incl. BTW)
+
Durable Macramé linnen 2212
4,50
(Incl. BTW)
+
Durable Macramé grijs 2232
4,50
(Incl. BTW)
+
Mr. Cey Loves Crochet - haakboek
12,95
(Incl. BTW)
+
Durable Yarn Moderne klassiekers
12,50
(Incl. BTW)
+
1 2 3