Onze Cadeaubon

cadeaubon hobby gigantOp zoek naar een origineel cadeau? Met een cadeaubon van Hobby Gigant maak je iemand zeker blij!

Onze cadeaubon is een digitale bon die per e-mail verzonden wordt naar een door jou opgegeven e-mail adres. Je hebt hierin twee keuzes. Laat de cadeaubon naar je eigen e-mailadres mailen en print de cadeaubon uit. Óf laat de cadeaubon direct naar degene die je wilt verrassen mailen. Deze bon kan niet per post worden verstuurd.

Wil je er graag iets persoonlijks van maken en de bon niet per e-mail versturen, ontwerp dan zelf een leuke kaart en schrijf daar eenvoudig de cadeaubon code in. De cadeaubon code staat op de originele bon die jij in je mailbox ontvangt. Deze code is uniek en via ons systeem wordt er per bestelling op bij gehouden hoeveel er op deze cadeaubon code nog besteed kan worden.

Natuurlijk kun je op de digitale bon ook een leuke tekst schrijven. Vul de gegevens in op de cadeaubon pagina en klikt rechts onder, op de knop voorvertoning, om te kijken hoe jouw bon eruit ziet met jouw tekst.

De cadeaubon is na betaling actief. Bij iDeal, PayPal en MisterCash is dat dus direct. Tevens is de bon onbeperkt geldig en je kunt er alle producten mee betalen, ook de verzendkosten. Het bedrag mag in delen besteed worden, het restant blijft beschikbaar tot een volgende bestelling. De cadeaubon is echter niet om te wisselen voor contant geld.

Bij het afrekenen in de kassa vul je de cadeaubon-code in. De waarde van de cadeaubon wordt automatisch in mindering gebracht op je bestelling.

Deze digitale cadeaubon is alleen bestemd voor online bestellingen bij de Hobby Gigant. De winkel in Apeldoorn heeft haar eigen papieren cadeaubonnen. 

 

Bestel je cadeaubon

 

 

 

 

Bekijk producten