Tekenen op textiel

Edding textielmarkers: je t-shirt versieren, sneakers pimpen of tekenen op een tas

sneakers eigen ontwerp textielstiften schort versieren textielstift  textielstift

 

Verfraai jouw t-shirt, sporttas, boodschappentas of tafelkleed met je eigen unieke ontwerp met behulp van edding textielstiften.
Met jouw eigen illustraties of tekst erop kom je origineel voor de dag. Leuk om je creatief uit te leven maar ook om cadeau te geven. En wanneer je dit samen doet, bijvoorbeeld op een kinderfeestje, dan kunnen alle kinderen naar huis met hun eigen versierde t-shirt of een kussensloop die prima in de wasmachine kan.

 

Tekenen op textiel en fixeren, zo werkt het

Met de permanente textielmarkers kun je tekenen, schrijven en signeren op katoen, zijde en linnen. Je kunt de markers dus ook heel goed gebruiken voor het merken van kleding. 

De inkt kan door strijken zonder stoom worden gefixeerd waardoor deze goed blijft zitten zodat de artikelen nagenoeg wasecht tot 60 °C zijn. Bestel textielstiften 

Katoenen tas versieren met textielstiften

 tekenen tas textielstify  textiel tas tekenen   tas textiel tekenen

Zelf een originele boodschappentas of gymtas maken is helemaal niet moeilijk! Zoek een leuke illustratie of tekst en trek deze over op de stof. Geef er vervolgens kleur aan met de speciale textielstiften. Kinderen kunnen ook hun fantasie de vrije loop laten gaan. Super leuk, zo'n tas met een gave kindertekening. 

 

  Bestel katoenen tas 

 

Edding markers voor ieder oppervlak

Wil je tekenen op iets anders dan textiel? Voor het versieren van bijna ieder soort oppervlak en het maken van originele creaties zijn er speciale markers van edding verkrijgbaar. Met de markers kan je schrijven en kleuren op papier, karton, glas, metaal, kunststof, hout, steen, terracotta en nog veel meer materialen. De markers zijn makkelijk te gebruiken. En met een eenvoudig patroon, ontwerp of decoratie tover je het meest eenvoudige voorwerp om in een blikvanger.

Inspiratie nodig? Lees de blog over edding paintmarkers, decoratiemarkers en krijtmarkers

Funtastics: de beste kinderstiften!


De meeste kinderen houden van tekenen en knutselen. Op papier, karton en zelfs op de ramen. De Funtastics stiften van edding zijn ideaal voor de kleine kinderhandjes. De stiften hebben een goede grip, zijn niet giftig en drogen niet direct uit wanneer die kleine vergeet om de dop erop te doen. En, als de stift op de kleding komt, is deze gewoon uitwasbaar. De Funtastics stiften van edding zijn er in verschillende kleurensets.


  Bestel Funtastics stiften