Tekenen op textiel

Edding markers, toppers voor decoreren, repareren en heel veel fun voor kids!

 

Textielmarkers: Pimp een t-shirt of je sneakers 

Deze fancy sneakers zijn door de kunstenaars Leyp voorzien van een tof ontwerp.  Maar ook een t-shirt wordt uniek wanneer je het illustreert met textielmarkers
     

Verfraai jouw t-shirt, sporttas of tafelkleed met je eigen ontwerpjes en designs.
Met jouw eigen illustraties erop heb je een uniek en origineel stuk in handen. Leuk om je creatief uit te leven maar ook om cadeau te geven. En wanneer je dit samen doet, bijvoorbeeld op een verjaarspartijtje, dan kunnen alle kinderen naar huis met hun eigen versierde t-shirt of een kussensloop wat prima in de wasmachine kan.

Tekenen op textiel en dan fixeren

Strandstoelen, kussens, tafellakens, fleur je huis en tuin op met fleurige ontwerpjes   Deze Concevse Allstars zijn ontworpen door Leyp. Maar jij kunt het ook. Probeer het op goedkope gympies van de Action of Zeeman. Succes verzekerd!
     

Met de permanente textielmarkers kun je tekenen, schrijven en signeren op nagenoeg alle
appreteermiddelvrije stoffen, zoals katoen, zijde en linnen. Je kunt de markers dus ook heel goed gebruiken voor het merken van kleding.
De inkt kan door strijken zonder stoom worden gefixeerd waardoor deze goed blijft zitten zodat de artikelen nagenoeg wasecht tot 60 °C zijn.

Paintmarkers: creatieve decoraties

Voor ieder oppervlak is er een decoratiemarker. Tover ieder object om in een originele blikvanger. Ook voor papier vind je de juiste decoratiemarker. Leuk om jouw eigen pakpapier te ontwerpen 
     

Voor het versieren van bijna ieder soort oppervlak en het maken van originele creaties, of het repareren van krasjes zijn de markers van Edding het favoriete gereedschap. Voor een ruw oppervlak zoals terracotta potten, hout of textiel of juist op superglad materiaal als glas, Edding heeft markers voor ieder oppervlak.

Teken op hout en aardewerk met de Paintmarkers van Edding  Teken en decoreer op glas, aardewerk en porselein voor een feestelijke tafel
     

De markers schrijven en kleuren op papier, karton, glas, metaal, kunststof, hout, steen, terracotta en nog veel meer materialen. De markers zijn makkelijk te gebruiken. En met een eenvoudig patroon, ontwerp of decoratie tover je het meest eenvoudige voorwerp om in een blikvanger.

Funtastics: de beste kinderstiften!

De beste en veiligste stiften voor kinderen, voor kleuren, en tekenen Urenlang speelplezier met Funtastics speelproducten, stiften en markers 
     

Kinderen houden van tekenen en knutselen. Althans, bijna alle kinderen. Kleuren, tekenen, versieren. Op papier, karton en zelfs op de ramen. De Funtastics stiften van Edding zijn ideaal voor de kleine kinderhandjes. De stiften hebben een goede grip, zijn niet giftig en drogen niet direct uit wanneer die kleine vergeet om de dop erop te doen. En, als de stift op de kleding komt, is deze gewoon uitwasbaar. De Funtastics stiften van Edding zijn er in verschillende kleurensets.

Funtastics speelproducten
Klaar met zelf iets verzinnen om te tekenen? Dan staan de Funtastics posters en stickers garant voor urenlang speelplezier. Opgebouwd rond thema’s als paarden, modellen, racen of voetbal, heeft Edding stickers om in te kleuren, magneetborden om te maken en muurposters om te kleuren. Ieder kind heeft wel een favoriet thema wat aansluit bij zijn of haar belevingswereld. Succes verzekerd!