Yarn Buddy en Yarn Bowl

Wat is voor jou het handigst om te gebruiken, de draaibare Yarn Buddy of de mooie Yarn Bowl? Om dat te weten te komen laten we je hier kort het verschil in gebruik zien.

1. De Yarn Buddy ofwel de Wolhouder van Opry

De Wolhouder van Opry is een soepel draaiend houten schijfje met een stevige metalen staafje waar je je brei- of haak garen op zet.

Tijdens het breien of haken draait je bolletje garen soepel mee, zodat je lekker door kunt werken en je garen niet in de knoop komt, op de grond rolt of vies wordt. Je bol wikkelt zo ook mooi gelijk matig af en omdat er geen spanning op komt te staan, kun je mooi gelijkmatig haken of breien

Ben je klaar met haken of breien, dan kun je de Yarn Buddy, samen met wat mooi garen prima gebruiken als decoratie in je woonkamer. Lekker origineel!

                

 

Nieuwsgierig naar hoe het werkt met deze handig wolhouder van Opry? Bekijk ons filmpje hieronder.

 

2. De Yarn Bowl ofwel Garen kom van Scheepjes

De Yarn Bowl is gemaakt uit één stuk Rosewood / Palissander. Het is zo bewerkt dat je de nerf van het hout goed kunt zien. Natuurlijk is de gehele kom super glad afgewerkt zodat je garen nergens blijft haken of dat er halen in je draad ontstaan.

Brei of haak je met verschillende kleuren en wil je ze graag uit de knoop houden? Ook dan is de Yarn Bowl je aangewezen hulp. Want naast de mooi uitgesneden krul zitten er 3 gaatjes waar je eenvoudig een ander kleur garen doorheen haalt.

            

Na het breien of haken geef je de Yarn Bowl een mooi plekje in de vensterbank of op een tafeltje waar hij dienst kan doen als woonaccessoire.

 

Natuurlijk hebben we het ook weer in een handig filmpje gezet, waar je kunt zien of het inderdaad zo handig is als we vertellen.

 

 

Scrol even verder om de nog meer wolhouders te bekijken en er gelijk een te bestellen. Kijk daarna nog even verder bij HANDIGE HULPJES.