Verfijn zoekopdracht

Reparatiedoek

Reparatiedoek 

Verkrijgbaar in 24 kleuren
De kwaliteit van dit product wordt gekenmerkt door zijn hoge kleef kwaliteit, het is bestand tegen wassen. Het doek is kookvast en de lijm heeft een laag smeltpunt. Je strijkt het aan de binnenkant van de stof.
 

Hoe werkt reparatiedoek:

Voor alle varianten van het reparatiedoek geldt dat voor een betere hechting de hoeken afgerond moeten worden. Let op of de stof geschikt is om op te strijken. Hittegevoelige stoffen als de synthetische stoffen PVC, Nylon, Rayon en Acetaat kunnen meestal niet tegen hitte.

Bij zwaardere stoffen als jeansstof of denim is het verstandig om het te repareren stuk eerst te strijken. Hierdoor wordt de stof goed warm en zal de lijm beter hechten. Knip een groot genoeg stuk uit en rond de hoeken af. Leg het stuk op het te repareren stuk, met de lijmlaag naar beneden. Strijk nu het reparatiedoek ongeveer 30 seconden op stand 3, met extra aandacht voor de randen. Laat dit nu 10 minuten afkoelen en controleer of het reparatiedoek goed vast zit. Herhaal indien nodig deze gebruiksaanwijzing. 

Reparatiedoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Het is perfect voor reparatie, maar bijvoorbeeld ook om creatief mee te werken. Knip het doek in vormen en strijk deze op een kussen of t-shirt. Zo maak je snel een eigen ontwerp.

reparatiedoek is geschikt voor kleding, tentdoek en huishoudtextiel.

 

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Blauw Denim Reparatiedoek - Opry
1,80
(Incl. BTW)
+
Marine Denim Reparatiedoek - Opry
1,80
(Incl. BTW)
+
Beige Denim Reparatiedoek - Opry
1,80
(Incl. BTW)
+
+
Zwart Denim Reparatiedoek - Opry
1,80
(Incl. BTW)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
1 2 3 4