Geschiedenis Beekbergse Wolhal

In 1975 starte de familie Suijker met de verkoop van wol in een ruim winkelpand aan de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn.
 
 
Een tijd dat de grote strengen wol helemaal hip waren. Het liefst wat grove wol in natuurlijke tinten. Om het gewicht van het benodigde garen te bepalen, werd er gebruik gemaakt van een ouderwetse groenten weegschaal. Deze hangt overigens nog steeds in de winkel, om te wegen én als aandenken aan de ze begin tijd.
 
 
  
De Beekbergse Wolhal was de grootste handwerkzaak in de regio en stond dan ook bekend om zijn ruime assortiment. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!
 
Nu, zo'n 40 jaar later, is de Wolhal uitgegroeid tot een succesvolle handwerk en hobby winkel. Nog altijd is het een echt familiebedrijf, waarbij zoon Richard Suijker alweer bijna 35 jaar de leiding heeft over de fysieke winkel. Samen met een vast team zorgen zij er voor dat iedere klant tevreden de winkel verlaat, klaar om weer een mooie creatie te gaan maken. 
 
Naast de fysieke winkel bestaat er sinds 2010 de online winkel, de Hobby Gigant.
 
 
 
En al heeft de webshop een andere naam, de kwaliteit en klantvriendelijkheid is precies zoals men dat van de winkel gewend is. De webshop staat onder leiding van broer Rein Suijker. Die samen met zijn team zorgen dat klanten die verder weg wonen, toch kunnen genieten van alle mooie producten en de laatste trends op handwerk en hobby gebied.
 
Dus wil je iets mooi gaan haken, breien of knutselen, ben je opzoek naar inspiratie, heb je creatief advies nodig of wil je gewoon de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs?
Bezoek dan onze winkel, de Beekbergse Wolhal aan de Oude Beekbergerweg 14 te Apeldoorn of ga naar de website HobbyGigant.nl.
 
Openingstijden Beekbergse Wolhal:
 
maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 16:00