Verfijn zoekopdracht

Phildar

Phildar: hét merk uit Frankrijk voor breiwol, breiboeken en breipatronen.

Trendy én klassieke modellen en patronen met daarbij precies de juiste materialen: dat is de insteek van Phildar, de wolfabrikant uit Frankrijk. Of je nu superlieve babykleertjes wilt breien, een originele beanie of een Noorse muts. Phildar heeft een uitgebreide collectie garens en wol van verschillende samenstellingen in ongelooflijk veel kleuren. Fantasiegarens met 'bont-look', de uitstraling van 'tweed' of shiny glim-garens in metallic-kleuren. Uiteraard alles volgens de laatste trends. En wij hebben ALLE kleuren op voorraad! 

Binnenkort een kleintje...?

Phildar heeft een uitgebreide collectie babybreiboeken. Te breien of te haken van superzachte fijne materialen in lieve pasteltinten of juist wat stoerdere kleuren. Brei jouw eigen babykleertjes aan de hand van eenvoudige patronen en beschrijvingen. 

Inspiratie nodig?

Blader door de Phildar breiwol, ontdek de breimaterialen en breipatronen voor elk seizoen. Bekijk de breiboeken voor dames, heren, kinderen en baby's en de complete breipakketten.

Bekijk Phildar breiboeken.

De breiboeken van Phildar zijn vermaard. Maar welk patroon staat in een Phildar patronenboek? Bij de Hobbygigant kan je digitaal bladeren in de breiboeken. Of je nu een PC of iPad hebt, je kan makkelijk de digitale breiboeken bekijken. Bekijk welke breimode staat in de Phildar breiboeken.

1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16
+
+
+
Phil Cabotine Craie 04 Phildar
3,40
(Incl. BTW)
+
Phildar - Phil Cabotine Ecru 32
3,40
(Incl. BTW)
+
+
Phildar - Phil Cabotine Sable 07
3,40
(Incl. BTW)
+
Phildar - Phil Cabotine Sauge 38
3,40
(Incl. BTW)
+
Phildar - Phil Cabotine Sorbet 17
3,40
(Incl. BTW)
+
Phildar - Phil Cabotine Peau 06
3,40
(Incl. BTW)
+
+
Phildar - Phil Cabotine Rouge 84
3,40
(Incl. BTW)
+
+
Phildar - Phil Cabotine Lagon 42
3,40
(Incl. BTW)
+
Phildar - Phil Cabotine Azur 01
3,40
(Incl. BTW)