Woonaccessoires voor in de winter

Posted by  
01/10/2018
oktober interieurmaand | Hobby Gigant

Brei- en haakboeken vol woonaccessoires


Ben je toe aan nieuwe decoratie voor in huis nu de dagen korter worden? Heb je zin om het binnen weer gezelliger te maken? Wil je gewoon lekker creatief aan de slag gaan, maar heb je eerst wat inspiratie nodig? Dan zit je hier goed! Want met onze breiboeken, haakboeken en woonmagazines krijg je ideeën genoeg!


 
 
   Katia accessoires | Hobby Gigant    happy living  supersize haken
 
 

Katia nr. 12 is de nieuwste uitgave van Katia. Dit mooie magazine staat vol met patronen voor accessoires. Het boek bevat 51 verschillende brei- en haakpatronen voor dames, accessoires en woonaccessoires. Brei bijvoorbeeld een superzacht woondeken met kussens voor in huis.

Happy Living is een boek waar je elk seizoen iets aan hebt. Kies er nu een aantal leuke projecten uit voor het najaar, ga in de winter lekker verder en pak het boek gerust in het voorjaar er weer bij voor lente-inspiratie. Een aanrader!

Ben jij ook zo gek op woonaccessoires haken met extra dikke garens? Dan is het boek Supersize haken echt iets voor jou! Sarah Shrimpton heeft 20 super leuke items ontworpen die zelf voor beginners te haken zijn. Haak een mooie poef een grote mand, een wandhanger of plantenhanger.

 

Bekijk nog meer interieurboeken!

  

Interieur brei- en haakpakketten  

Voor nog veel meer diy inspiratie voor in huis bekijk je onze pagina: woonaccessoires haken en breien. Hier vind je geweldige breipakketten en haakpakketten voor woondekens, kussens of een leuke poef.  

kussen hakenwoondeken breien | Hobby Gigantpoef breien phildar | Hobby Gigant   

 

Home deco diy ideeën 

Naast breien en haken zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden om zelf leuke woonaccessoires te maken. Wij bieden je inspiratie en de benodigdheden en jij maakt er met je eigen creativiteit iets moois mee voor in jouw huis. Super leuk om te doen en je huis wordt er meteen een stuk gezelliger van. 

 
 
houten huisje               transfermarker       tissuebox maken