Kussen borduren, de mooiste winter borduurpakketten!

Posted by   Tamara grevers
12/11/2018
winter borduurpakketten

Gezellige winter borduurpakketten

Een heerlijke bezigheid in de wintermaanden: een mooi kussen borduren in een winter thema! Kussens borduren is weer helemaal terug en we hebben een prachtige collectie om uit te kiezen! Geef je huis een winters tintje met een zelfgemaakt retro borduurkussen van Vervaco! 

Kussen borduren dieren

Prachtige wintertaferelen in de sneeuw. Kussens met een dierenafbeelding blijven favoriet. Dat is ook niet zo gek als je bijvoorbeeld dit lieve hertje, eekhoorntje of de schattige ijsbeertjes ziet. 

kussen borduren winter      kussen borduren winter    kussen borduren winter   kussen borduren winter   kussen borduren winter

 

Kussen borduren Husky 

Ook populair dit jaar zijn de husky borduurkussens! Borduur deze mooie dieren op jouw kussen en geniet elke keer weer opnieuw van dit prachtige plaatje. 

  kussen borduren winter    kussen borduren winter

       

Kussen borduren kerst

Een grappig kussen borduren voor kerst kan met deze leuke kerst borduurpakketten. Op en top kerstsfeer met een rendier kussen of een kerstkaboutertje. 

 

kussen borduren kerst     kussen borduren kerst

 

  

We hebben uiteraard nog veel meer keus in kussen borduurpakketten! Bekijk onze complete collectie borduurkussens!

 

Bekijk meer borduurkussens

 

Frozen Borduurpakketten

Wil je in de wintersfeer blijven en iets borduren voor de (klein)kinderen? Dan zijn de Frozen borduurpakketten erg leuk. Een mooie afbeelding voor aan de muur, een kussen met Olaf de sneeuwpop of bijvoorbeeld leuke boekenleggers. 

 

borduurpakket     borduurpakket   borduurpakket

 

 

En er is nog veel meer! Een enorme keuze uit borduurpakketten met telpatroon of voorbedrukte pakketten. Bekijk alle borduurpakketten, kies jouw favorieten uit en ga heerlijk genieten van een mooi nieuw borduurproject. 

 

Ga naar alle borduurpakketten