Over HobbyGigant

HOBBYGIGANT.NL is één van de grootste online hobby- en handwerk winkels. Al sinds 1999 bieden wij onze klanten, zowel binnen Nederland als buiten Nederland, de mooiste garens voor haken, breien, weven en macramé. Je vindt bij ons ook de nieuwste trends op hobby gebied, zoals diamond painting, handlettering, quilten, vilten en borduren.

Onze visie

Bij HOBBYGIGANT.NL weten wij dat je de meeste voldoening haalt uit zelf gemaakte items. Of het nu is om iemand anders mee te verrassen of voor eigen gebruik, handgemaakt zorgt voor net dat beetje meer. Kwaliteit staat hierbij voorop, zodat je lang kunt genieten van dat ene speciale ontwerp.

Onze missie

HOBBYGIGANT.NL biedt je alles wat je nodig hebt voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Wij volgen de nieuweste trends op het gebied van handwerken en hobby's. Daarbij zijn onderwerpen als duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijke pijlers. En dit alles voor een eerlijke prijs!

Ruime ervaring

De oorsprong van de webshop ligt in 1975, wanneer er door de familie Suijker een wolwinkel wordt geopend in Apeldoorn. Dit is de start van een groeiend familiebedrijf wat de basis vormt voor de Hobby Gigant. Lees HIER in het kort over de start van deze winkel.

Ons team

Met een enthousiast en professioneel team van 11 medewerkers, staan wij 6 dagen per week voor je klaar. Dit team is werkzaam voor zowel de webshop HOBBYGIGANT.NL als de winkel Beekbergse Wolhal.

Samen zorgen wij ervoor dat iedere klant zo goed mogelijk wordt geholpen, de winkel gezellig is en alle bestellingen zo snel mogelijk worden verzonden.

Bezoek de winkel

Naast de webshop bestaat de fysieke winkel, de Beekbergse Wolhol nog steeds! Het is de thuisbasis van Hobby Gigant. Daar wordt 6 dagen per week hard gewerkt door het gehele team om zowel de klanten in de winkel als in de webshop, van alle producten, bestellingen en vakkennis te voorzien.

Wil je graag eens kennis maken met het team achter de webshop óf heerlijk rond struinen en het grote assortiment garen voelen en de kleuren bij daglicht bekijken? Kom dan gezellig langs in onze winkel.

Adres en contact gegevens Beekbergse Wolhal - HobbyGigant.nl

Adres: Oude Beekbergerweg 14, 7331 HL Apeldoorn.

Telefoonnummer: 055-5336007

Email adres: info@hobbygigant.nl

De openingtijden Beekbergse Wolhal:

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 16:00

 Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route beschijving.

route beschrijving naar Hobbygigant

 

LEES HIER VERDER OVER DE BEEKBERGSE WOLHAL

Óf bekijk onze video's

 

BTW no. NL116837536B01 / KvK no. 66322987