Subcategorieën

Verfijn zoekopdracht

Lana Grossa

Top wol en garen van Lana Grossa

Lana Grossa is één van de topmerken in het land van wol en garens. Met de absoluut fijnste garens zoals kasjmier, zijde, mohair, baby alpaca en merinowol brei je de mooiste truien, vesten, sjaals of mutsen. Maar ook een stijlvolle omslagdoek voor op jouw feestoutfit brei je met de kwaliteitsgarens van Lana Grossa. Ideaal voor een chique uitstraling. Lana Grossa gebruikt alleen de allerbeste materialen en sommige garens zijn dan ook niet goedkoop. Maar als jij echt iets heel moois hebt gemaakt, waar vele uurtjes handwerk in zijn gaan zitten, dan wil je uiteraard ook dat het kledingsstuk zeer lang mooi blijft. Ook als je het wast!

Lana Grossa is trendy

Ieder seizoen opnieuw komt Lana Grossa met vernieuwende garens en kleuren die de trends in de mode op de voet volgen. Nuances in kleuren, bijzondere structuren en garens met glanseffect. Producten gemaakt met de wol en garens van Lana Grossa zijn daardoor echte 'eye-catchers'. Ook met het uitgebreide assortiment wol en garens van organische grondstoffen zoals bio-katoen, soja, mais en bamboe volgt Lana Grossa de trends van deze tijd.

Inspirerende breiboeken waardoor je direct zin krijgt...

... om aan de slag te gaan! Lana Grossa geeft verschillende brei/haakboeken uit, stuk voor stuk met kleurige en inspirerende modellen en patronen. Voor, dames, heren, kinderen én om iets moois te handwerken voor je huis! 8 keer per jaar verschijnt het superfraaie brei/haakboek Filati. Met de mooiste modellen, kleurenfotografie en natuurlijk duidelijke patronen en beschrijvingen. Altijd geïnspireerd op de laatste trends en hypes.

1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16
Silkhair wit 117, Lana Grossa
7,50
(Incl. BTW)
+
Silkhair blauw 116, Lana Grossa
7,50
(Incl. BTW)
+
+
+
Silkhair bordeua 113, Lana Grossa
7,50
(Incl. BTW)
+
Silkhair rood 112, LanaGrossa
7,50
(Incl. BTW)
+
+
+
+
+
+
+
Cool Wool Baby groen 266
4,95
(Incl. BTW)
+
Cool Wool Baby licht grijs 265
4,95
(Incl. BTW)
+
Cool Wool Baby grijs blauw 264
4,95
(Incl. BTW)