75,00 meer voor gratis verzending
save shop keurmerk

Breinaaldenmeter en breistoppers

Waar is een breinaaldenmeter nu eigenlijk goed voor en wanneer kun je de breistoppers gebruiken? We laten het je zien.

1. Breinaaldenmeter

Breinaaldenmeters zijn er in verschillende vormen en maten. Het uiteindelijke doel is natuurlijk bij allemaal hetzelfde. Namelijk het opmeten van de dikte van je breinaalden. En dit is een van de varianten.

Het is een heel eenvoudig hulpmiddel en door iedereen te gebruiken. Neem de breinaalden die je wilt meten en probeer deze door een van de verschillende openingen te schuiven. Dus niet alleen de punt van de breinaald, maar echt de gehele breinaald.

Zit breinaald klem, probeer een grotere opening. Is er veel speling, probeer dan een kleinere opening. Schuift de breinaald soepel door de opening, dan lees je naast de opening af wat de dikte van de naald is.

2. Naaldenstopper

Bij naaldenstoppers kun je kiezen uit stoppers voor meerdere naalden of stoppers per breinaald. Let er wel even op dat ze er zijn voor de veschillende diktes.

                                               

De naaldenstoppers hebben verschillemde functies. Ten eerste zorgen ze ervoor dat de punten van je breinaalden niet door je tas heen prikken en blijven je steken netjes op de breinaald zitten.

Heb je meerdere set breinaalden zonder knop, dan zijn de naaldenstoppers super fijn om zo de set breinaalden netjes bij elkaar te houden.

    

Om het nog wat duidelijker te laten zien hebben we deze twee handige hulpjes in een filpmje gebruikt.

 

 

Bestel ze snel en ervaar zelf hoe handig deze tools zijn. Kijk daarna nog even verder bij HANDIGE HULPJES!